Wie zijn wij

De weg van de rijschool

De rijschool is gestart in 2013. In dit jaar was ik nog full-time in dienst bij een kartbaan. Daarnaast ben ik begonnen met lesgeven. Na een half jaar was het tijd om full-time aan de slag te gaan als instructeur. Eerst als franchise onderneming in Rotterdam en daarna volledig op eigen benen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog met plezier. Elke dag ga ik weer met plezier naar mijn werk.

Ja, ik wil een proefles!

Glen Burggraaf

Rij-instructreur

Ik ben Glen Burggraaf 31 jaar en eigenaar van Burggraaf Rijopleidingen. Daarnaast ben ik ook instructeur. Ik ben nu 8 jaar instructeur en ga nog elke dag met plezier naar mijn werk. Het mooiste aan mijn werk zijn de leerlingen. De verschillende type mensen die allemaal weer anders benadert moeten worden. Daarnaast de voldoening die ik krijg als een leerling het verlossende woord van de examinator hoord maakt mijn vak zo mooi.

Naast instructreur ben ik getrouwd en hebben wij samen 2 kinderen. Een dochter van 4 en een zoon van 2. Daarnaast verwachten wij in April 2020 ons 3e kindje.

Onze kernwaardes

Waar staan wij voor en wat kan je van ons verwachten

Elke les moet goed opgebouwd zijn. Dit houd in dat je een doel moet hebben om naar toe te werken. Of dit nou een nieuw te leren onderwerp is of een al bekend onderwerp verbeteren, wij gaan er samen aan werken.

Wij zijn ons ervan bewust dat lang niet iedereen overdag kan. Of dit nou komt door werk of school, wij rijden ook in de avond en in het weekend. Voor deze dienst rekenen wij niks extra’s.

Aan het einde van elke les wordt een nieuwe afspraak ingepland. Van deze afspraak krijgt u netjes een afspraak bevestiging in uw email. Lest uw zoon of dochter bij ons? Dan krijgt u als ouder deze afspraakbevestiging ook in uw mailbox.

U betaald om les van ons te krijgen. Wij gaan daarom ook goed om met uw tijd. Daarom doen wij niet aan koffie pauze of iets dergelijks. Uw tijd word dan ook zo goed mogelijk besteed.

Een goede administratie is belangrijk. Wij staan ervoor dat u op de hoogte bent waar we zijn in de opleiding en hoe veel lessen u nog van ons tegoed heeft. Ook communiceren wij dan ook duidelijk naar u als we buiten een pakket dreigen te raken.

Onnodig veel lessen rijden komt bij ons niet voor. Je rijdt de lessen die nodig zijn, niet meer en niet minder.

Wij houden goed bij hoe veel lessen u nog over heeft. Daarnaast word er aan het einde van elke les geregistreerd wat er tijdens de les gedaan is en wat de vorderingen hiervan zijn geweest.

De auto is ons gereedschap. Daarom zijn wij zuinig met de auto en voeren alle onderhoud uit die de auto verlangt. Tevens is de auto uitgevoerd met de nieuwste ADAS systemen.

Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

Prijzen

Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten. Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dus lessen van 100 minuten. Dan kan een lesonderwerp uitgelegd en goed behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

Product Prijs
1 Lesuur ( 50 minuten) € 37.50
Intakeles 100 minuten + Gratis theorie set € 60.00
Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst examen € 290.00
BNOR examen € 275.00

1 Lesuur ( 50 minuten ) € 37.50

Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

€ 60.00
Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst € 290.00
BNOR € 275.00

Uiteraard kunt u ook voor een pakket kiezen. In overleg met uw instructeur kunt u kijken welk pakket het beste bij u past.

Samen kan er dan gekeken worden wat het beste bij u past.

Brons

108900
  • 30 Lesuren
  • Te betalen in 3 termijnen

Zilver

145000
  • 40 Lesuren
  • Te betalen in 4 termijnen

Goud

180000
  • 50 Lesuren
  • Te betalen in 5 termijnen

Platinum

214500
  • 60 Lesuren
  • Te betalen in 6 termijnen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maandelijks de nieuwe blog ontvangen? Schrijf je dan snel in.