Rijschool Zoetermeer

Rijles volgen bij de rijschool Zoetermeer?

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Ben jij op zoek naar rijschool Zoetermeer omdat je klaar bent om je rijbewijs te halen?

  Ben je bijna jarig? Ben je 16.5 jaar of word je bijna 17 jaar? Het leukste cadeau om dan te krijgen is natuurlijk je eerste rijles! Waarom wachten als het nu eindelijk mag? Of misschien ben je zelf al wel een tijdje aan het sparen voor dat fel begeerde roze pasje! En nu de tijd is aangebroken om je te gaan oriënteren waar je dan rijles wil nemen, kan het zomaar zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk heel veel rijscholen en allemaal beloven we iets. Dus waarom zou je dan kiezen voor Burggraaf Rijopleiding, rijschool Zoetermeer? Wij geven je daar graag een kort en krachtig antwoord op!

  Waarom wachten?

  Waarom wachten als je nu kan starten bij rijschool Zoetermeer? Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in of rondom de omgeving van Zoetermeer? Kom dan bij ons je rijlessen volgen: je bent van harte welkom! Wat wij je geven? Wij geven je de aandacht die bij jou past. Bij ons is niet dat wij bepalen, nee wij kijken samen naar wat je nodig hebt en waar wij vinden dat je nog kan verbeteren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je rijles krijgt op een manier die echt bij je past! En na het behalen van je rijbewijs? Dan ben jij zelfverzekerd genoeg om de weg op te gaan.

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Wat wij jou bieden

  Afgezien van het feit dat wij natuurlijk rijlessen geven bieden we je nog meer. Wij geven namelijk les via onze eigen lesmethode, maken voor iedereen een plan op maat en kijken niet alleen naar je verbeterpunten maar vooral naar je sterke punten. Ben jij onzeker over iets of wil je graag een bepaald punt nog een keer herhalen? Geef het aan en wij passen je rijles erop aan. Daarnaast werken wij met kleine pakketten: je krijgt dus geen les om het lessen maar er wordt echt gekeken naar wat jij nodig hebt. Door het kleine pakket betaal je nooit teveel maar heb je wel altijd de mogelijkheid om nog wat lessen erbij te nemen wanneer je daar behoefte aan hebt.

  Veel gestelde vragen

  Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

  Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

  Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

  Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

  Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

  Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

  Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

  Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

  Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

  Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

  In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 38.50
  Proefles 100 minuten € 60.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst examen € 290.00
  BNOR examen € 275.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 38.50

  Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

  € 60.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst € 290.00
  BNOR € 275.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00