Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar rijlessen bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel?

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en nemen snel contact met je op!

Rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

Woon jij in Nieuwerkerk aan den IJssel of in één van de plaatsen in de omgeving? Ben je 16.5 of 17 jaar geworden en op zoek naar een rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel waar jij zelfverzekerd je rijbewijs kunt halen? Wil jij graag ergens lessen waar er gekeken wordt naar jouw kwaliteiten en waar we samen werken aan verbeterpunten? Wil jij geen standaardpakket kopen maar op maat? Dit zodat je alleen betaald voor wat je echt daadwerkelijk nodig hebt? Kortom ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Nieuwerkerk aan den IJssel of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Samen halen we jouw rijbewijs bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel

Samen? Ja, wij zijn van mening dat we het samen doen. Jij rijdt en wij kijken waar we je bij kunnen begeleiden, wat gaat er goed en wat zijn puntjes die we kunnen verbeteren. Belangrijk is dat we je de aandacht geven die bij jou past. Niemand is hetzelfde en iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Bij rijschool Nieuwerkerk aan den IJssel kijken wij wat het beste bij je past en maken hierop een plan van aanpak!

Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

Wat kunnen we je bieden?

Wij bieden jou een betrouwbare opleiding. Samen gaan we kijken naar wat je nodig hebt en waar jouw verbeterpunten liggen. Zo zorgt Burggraaf Rijopleidingen ervoor dat je rijles krijgt op een manier die bij je past! En na het behalen van je rijbewijs? Dan ga jij zelfverzekerd op pad!

Veel gestelde vragen

Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

Prijzen

Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

Product Prijs
1 Lesuur ( 50 minuten) € 37.50
Intakeles 100 minuten + Gratis theorie set € 60.00
Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst examen € 290.00
BNOR examen € 275.00

1 Lesuur ( 50 minuten ) € 37.50

Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

€ 60.00
Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst € 290.00
BNOR € 275.00

Uiteraard kunt u ook voor een pakket kiezen.

In overleg met uw instructeur kunt u kijken welk pakket het beste bij u past.

Brons

108900
  • 30 Lesuren
  • Te betalen in 3 termijnen

Zilver

145000
  • 40 Lesuren
  • Te betalen in 4 termijnen

Goud

180000
  • 50 Lesuren
  • Te betalen in 5 termijnen

Platinum

214500
  • 60 Lesuren
  • Te betalen in 6 termijnen