Moerkapelle

Ben je op zoek naar een rijschool Moerkapelle? Wij zijn hier dagelijks te vinden en komen je graag in Moerkapelle ophalen.

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Rijschool Moerkapelle

  Woon je in de omgeving van Moerkapelle en heb je nog geen rijschool kunnen vinden die bij je past? Dan ben je bij Burggraaf Rijopleidingen aan het juiste adres. Wij geven je de aandacht die bij jou past en zorgen ervoor dat je rijles krijgt op maat! Daarnaast bieden wij een solide en betrouwbare opleiding. Om goed van start te gaan kijken we naar wat je nodig hebt, wat je sterke punten zijn en waar er nog verbeterpunten liggen. Hier passen we de rijlessen op aan, zodat je wanneer je helemaal klaar bent zeker bent van jezelf! Bij onze rijschool Moerkapelle krijg je een pakket dat echt bij je past.

  Rijschool Bergschenhoek

  Wij zijn er voor jou

  Bij ons is er geen standaard. Tuurlijk moet je voldoen aan de eisen die het CBR stelt echter geloven wij dat iedere kandidaat zijn of haar eigen kracht heeft. Die kracht benutten wij. Heb je een eigen rijstijl? Geen probleem, dit zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen hebt en dat stimuleren wij. Ben je ergens onzeker over? Ook dit is geen probleem, want samen gaan wij daaraan werken. Precies daarom bieden wij ook kleine pakketten aan, niet iedereen heeft hetzelfde aantal uren nodig om iets onder de knie te krijgen.

  Op ons kan je rekenen

  Bij ons koop je een klein pakket en wanneer je meer nodig hebt, kun je dat bijkopen. Op deze manier zorgen wij dat iedereen les krijgt op een manier die hij of zij nodig heeft en je zo betaal je nooit teveel. Eén ding is zeker bij ons, na het behalen van je rijbewijs ga jij zelfverzekerd en goed voorbereid de weg op.

  Veel gestelde vragen

  Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

  Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

  Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

  Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

  Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

  Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

  Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

  Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

  Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

  Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

  In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 38.50
  Proefles 100 minuten € 60.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst examen € 290.00
  BNOR examen € 275.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 38.50

  Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

  € 60.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst € 290.00
  BNOR € 275.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief !

   Maandelijks de nieuwe blog ontvangen? Schrijf je dan snel in.