Rijschool Bleiswijk

Woon je in Bleiswijk en ben je op zoek naar de rijschool Bleiswijk? Wij zijn er voor jou.

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Rijschool Bleiswijk

  Ben je eindelijk 16.5 en wil je heel graag je rijbewijs halen? Dat begrijpen wij als geen ander! Niets is zo fijn dan zelf gaan en staan waar je wilt en totale vrijheid te ervaren. Niet meer in de kou op je fiets, nooit meer in de stromende regen naar de bushalte toe rennen of wachten op iemand die je ergens heen kan brengen. Nee jij kiest voor zelfstandigheid en neemt het heft in eigen handen. Jij wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen maar je vindt het ook belangrijk om alles te leren volgens de laatste regels. Je wilt niet alleen vliegensvlug de weg op, je wilt dit ook veilig doen met de juiste kennis en zelfvertrouwen!

  Wat kan je van ons verwachten?

  Wij geven je de aandacht die bij jou past. Daarnaast bieden we je een betrouwbare rijopleiding waar we kijken naar jou als persoon. We kijken wat je nodig hebt, wat je sterke punten zijn en waar er nog verbeterpunten zijn. Onze manier van rijlessen geven zorgt ervoor dat jij rijles krijgt die echt bij jou past. Dus wanneer jij je rijbewijs hebt gehaald, een klein feestje hebt gevierd en eindelijk dat mooie roze pasje mag ophalen bij de gemeente, ben jij klaar om zelfverzekerd de weg op te gaan!

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Ben je al nieuwschierig?

  Is jouw reactie op alle bovenstaande vragen duidelijk JA? Dan ben je bij rijschool Bleiswijk op het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare rijschool en geven ook nog eens rijlessen in Bleiswijk. Woon je net ernaast? Niet getreurd! Want ook daar komen we.

  Lees meer over onze manier van lesgeven

  Veel gestelde vragen

  Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

  Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

  Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

  Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

  Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

  Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

  Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

  Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

  Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

  Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

  In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 38.50
  Proefles 100 minuten € 60.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst examen € 290.00
  BNOR examen € 275.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 38.50

  Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

  € 60.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst € 290.00
  BNOR € 275.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief !

   Maandelijks de nieuwe blog ontvangen? Schrijf je dan snel in.