Rijschool Berkel en Rodenrijs

De nummer 1 rijschool die met jou meedenkt!

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Waarom wachten als je nu kan starten?

  Het is zover: eindelijk mag jij rijlessen volgen! Dit is het begin naar de vrijheid van een eigen auto kunnen rijden. Je kunt alvast gaan nadenken over waar je naar toe gaat op vakantie. Maar deze keer niet met het vliegtuig of achterin de auto van je ouders. Nee je kunt nu zelf de bestemming uitkiezen en een roadtrip met je vrienden/vriendinnen plannen. Of wat dacht je van een avondje uit? Zodra jij dit roze pasje in je broekzak hebt, kun jij gelijk je vriendengroep melden dat jij de volgende keer de BOB bent! Want zo snel kan het gaan hé. En wij helpen jou daar graag bij! Of je nu een snelle leerling bent of juist een beetje onzeker, bij ons maakt dit alles niet uit. Wij bieden jou namelijk rijlessen op maat. Niemand is hetzelfde dus waarom zou iedereen dan wel dezelfde rijles moeten volgen?

  Wie is rijschool Berkel en Rodenrijs?

  Omdat wij van mening zijn dat niemand hetzelfde is geloven wij ook rijlessen op maat. Natuurlijk moet iedereen aan bepaalde, wettelijk vereisten, eisen voldoen. Maar hoe jij aan die eisen voldoet en op welke manier jij leert aan die eisen te voldoen is aan jou. De één leert graag alles door elkaar, terwijl de ander meer baat heeft bij gestructureerd stap voor stap. Zo heeft ieder ook zijn sterke en minder sterke kanten. Aan ons de taak om ieder apart uit te laten blinken in waar je goed in bent en samen te werken aan de verbeterpunten. Daarom aan jou de vraag: ben je op zoek naar een rijschool Berkel en Rodenrijs of rondom de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Burggraaf Rijopleidingen aan het juiste adres.

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Meer weten?

  Wil jij na het lezen van bovenstaande informatie meer weten over onze lesmethode? Lees dan snel alle in’s en outs over onze manier van werken en rijles geven! Ben je nieuwsgierig geworden en zijn nog niet al je vragen beantwoordt? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

  Veel gestelde vragen

  Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

  Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

  Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

  Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

  Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

  Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

  Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

  Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

  Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

  Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

  In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 40.00
  Proefles 100 minuten € 65.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 242.50
  Tussentijdse toets € 242.50
  Faalangst examen € 312.00
  BNOR examen € 280.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  10 Lesuren – 50 minuten € 390.00
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 235.00
  Examen pakket ( Praktijkexamen B + Tussentijdse toets ) € 450.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 40.00

  Intakeles 100 minuten

  € 65.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  Praktijkexamen € 242.50
  Tussentijdse toets € 242.50
  Faalangst € 312.00
  BNOR € 280.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  6 Lesuren – 50 minuten € 235.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 390.00

  Examen pakket – Praktijkexamen B + TTT € 450.00