Rijschool Bergschenhoek

De rijschool om je rijbewijs bij te halen!

Ja, ik wil een proefles

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wij geven ook rijlessen Bergschenhoek!

  Dus jij wil de stap maken om rijlessen te volgen? Je wilt graag eindelijk dat mooie roze pasje op kunnen halen en zelfverzekerd de weg op gaan? Maar je weet ook dat voordat je de weg op kan sjezen je eerst rijlessen moet volgen om helemaal up-to-date te zijn van alle regels en wetgeving omtrent het rijbewijs. Daarnaast is het ook belangrijk dat je zeker bent over jezelf en je eigen rijstijl. Niet iedereen voelt zich gelijk één met de auto, het rijden en andere weggebruikers. Dat is logisch want je hebt nog geen ervaring op dit gebied en daarom is het goed dat je op je eigen tempo gaat leren wat je kunt verwachten als je de weg op gaat. Belangrijk in deze is dat je hier de juiste begeleiding bij krijgt, er gelet wordt op jouw sterke kanten en er feedback wordt gegeven op de punten waar je nog aan moet werken. Bij onze rijschool Bergschenhoek krijg jij een rijopleiding op maat. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt!

  Waarom rijschool Bergschenhoek?

  Iedere rijschool heeft iets te bieden, geeft rijlessen en zorgt ervoor dat je de weg op kan. Maar zorgt ook iedere rijschool ervoor dat jij zelfverzekerd de weg op gaat? Burggraaf Rijopleidingen de rijschool Bergschenhoek vindt het belangrijk om naar jou als individu te kijken. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat jij krijgt wat je nodig hebt. Ben jij iemand die last heeft van faalangst? Ben je snel zenuwachtig of niet zeker over jezelf? Dan vinden wij dat we daar samen met jou aan moeten werken. We kijken naar wat je nodig hebt en gaan daar samen met jou mee aan de slag. Tijdens de lessen kijken we continue naar wat er goed gaat en waar nog meer focus op moet komen te liggen. Zo doen wij er alles aan dat jij vol goede moed straks de weg op kan! Het CBR heeft daarnaast ook speciale faalangstexamens.

  Zet vandaag nog je eerste stap naar je rijbewijs!

  Neem snel contact met ons op en we zien elkaar op de weg.

  • 06 14 35 48 74

  Een betrouwbare rijschool

  Ben jij dus op zoek naar een betrouwbare rijschool Bergschenhoek of rondom de omgeving van Bergschenhoek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je de aandacht die bij jou past. Wat wij allemaal bieden? Wij bieden jou een betrouwbare opleiding waar we altijd samen kijken naar wat jij nodig hebt. Zo zorgen wij ervoor dat je rijles krijgt op een manier die bij je past!

  Veel gestelde vragen

  Het is helaas niet te zeggen hoeveel een rijopleiding kost. Dit is afhankelijk van de kandidaat. Wij doen er alles aan om iemand zo snel mogelijk af te laten rijden. Het ene onderwerp zal de kandidaat makkelijker afgaan dan het andere.

  Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur. Deze zal je tot aan het examen begeleiden. Dat laatste stukje moet je vervolgens wel zelf doen natuurlijk.

  Afhankelijk waar je woont en wat het beste bij jou past word er richting een examen locatie gereden. Wij rijden over het algemeen af in Rotterdam en Gouda. In overleg kan er altijd uitgeweken naar een andere locatie.

  Het is bij ons mogelijk om in de avond lessen te volgen. Echter zijn hier uiteraard minder plaatsen dan overdag dus zijn de plaatsen beperkt.

  Wij rijden in een Volkswagen Polo uit 2018. Deze auto is uitgerust met de nieuwste ADAS systemen. Je zal ook met deze auto gaan afrijden.

  Het is bij ons mogelijk om op zaterdag lessen te volgen. Dit is mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 18.00. Op zondag hebben onze instructeurs altijd vrij.

  Het is niet mogelijk om van tevoren te zeggen hoeveel lessen iemand nodig heeft. Het ene onderwerp zal sneller opgepakt dan het andere. Sommige kandidaten krijgen de puntjes niet op de i en weer andere vliegen letterlijk door de opleiding heen.

  Het landelijke gemiddelde wat het CBR heeft uitgezocht is 40 tot 50 klokuren.

  Het kan gebeuren dat je een kandidaat thuis moet brengen. En daarna kan het zijn dat je thuis gebracht word door een andere kandidaat. Door deze manier van werken kunnen we meer lessen rijden op een dag en is er meer plaats voor iedereen. Tijdens het wegbrengen krijg je uiteraard de volle aandacht van de instructeur. En als je achterin zit kan je ook nog wat leren van de andere kandidaat.

  Een les duurt 50 minuten. Wij raden alleen wel aan om dubbele lessen te nemen. Op deze manier kan de les efficiënter worden ingezet en kan een onderwerp echt goed behandeld worden.

  In overleg met de instructeur kan je ergens anders worden opgehaald of thuis worden gebracht. Overleg dit met je instructeur. Meestal is dit geen probleem mits het uitkomt in de planning.

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 38.50
  Proefles 100 minuten € 60.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst examen € 290.00
  BNOR examen € 275.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 38.50

  Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

  € 60.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 245.00
  Tussentijdse toets € 200.00
  Faalangst € 290.00
  BNOR € 275.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  2 Lesuren – 50 minuten € 75.50
  6 Lesuren – 50 minuten € 226.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 375.00