Onze les methode

Onze manier van werken

De manier van werken bij onze rijschool is bijna uniek te noemen. De grootste kracht is dat er geen standaard les is. De les word aangepast naar de wensen en het type kandidaat:

– Past doorrijden goed bij je, dan gaan we dit niet aanpassen. Wel zorgen we ervoor dat dit veilig gaat.

– Ben je aan de voorzichtige kant? Ook dit is geen probleem. Wij gaan er samen aan werken dat je vlot rijd waar het kan en je de tijd neemt waar het moet.

Ik wil een proefles!

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

  De instructie kaart

  Wij houden nauwlettend de vorderingen bij in onze digitale instructiekaart. Zo weten de instructeur en de leerling hoe ver ze zijn in het leerproces en in welke fase ze zich bevinden.

  Vind u het als ouder ook fijn om hiervan op de hoogte te blijven? Dit is mogelijk: u ontvangt de instructiekaart aan het einde van de les in uw mail.

  Doel van de les

  Vaak horen we dat leerlingen vooral niet doelloos rondjes willen rijden, wat helaas nog wel vaak gebeurt. Als er iets is dat wij belangrijk vinden, dan is het hebben van een doel er één van. Daarom bespreken wij dit samen voordat je start. Dit kunnen nieuwe doelen zijn of verbeteringen van al geleerde onderwerpen. Het hebben van een doel zorgt ervoor dat je straks met veel vertrouwen de weg op kan!

  Fouten maken mag

  Van fouten maken kan je leren, wordt je sterker en het geeft je uiteindelijk zelfvertrouwen die je nodig heeft op de weg.

  Het is onmogelijk om foutloos te rijden zodra je begint met autorijden. Dat hoeft ook niet! Belangrijk is dat je deze fouten herkent, er van leert en vooral doorzet. Wij kunnen helpen en ingrijpen maar jij bent degene die uiteindelijk zelfstandig de weg op moet kunnen.

  Kortom: fouten maken mag maar je moet er wel van leren.

  Tijdens dit traject zal je fouten maken. Wij bespreken dit met je en laten zien dat het anders kan. Vervolgens is het aan jou om dit toe te passen in de volgende lessen.

  Faalangst

  Helaas hebben veel mensen last van faalangst. Maar als er ergens geen plaats is om niet zeker van je zaak te zijn, dan is het in het huidige verkeer. Faalangst kan hier veel invloed op hebben. Wij zijn hierin gespecialiseerd. De truc is om iemand niet alleen examen klaar te maken maar rij klaar. Dit houd in om verder te groeien dan het CBR niveau. Hierdoor kan de leerling altijd terugvallen naar een lager niveau en is het nog steeds voldoende. Ook leren we hoe je om moet gaan met jouw faalangst in het verkeer. De oplossing is per persoon verschillend. Wij denken met je mee en helpen je hier graag mee om te gaan.

  Prijzen

  Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten.

  Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dit zijn lessen van 100 minuten.

  Op deze manier kan een onderwerp uitgelegd en behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

  Product Prijs
  1 Lesuur ( 50 minuten) € 40.00
  Proefles 100 minuten € 65.00
  Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
  iTheorie € 35.00
  Praktijkexamen € 242.50
  Tussentijdse toets € 242.50
  Faalangst examen € 312.00
  BNOR examen € 280.00

   

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  Product Prijs
  10 Lesuren – 50 minuten € 390.00
  6 Lesuren – 50 minuten                                                    € 235.00
  Examen pakket ( Praktijkexamen B + Tussentijdse toets ) € 450.00

  1 Lesuur ( 50 minuten ) € 40.00

  Intakeles 100 minuten

  € 65.00
  Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

  Praktijkexamen € 242.50
  Tussentijdse toets € 242.50
  Faalangst € 312.00
  BNOR € 280.00

  Pakketten

  Naast de losse producten hebben wij ook kleinere pakketten. Wij hebben geen grote pakketten omdat de leercurve voor iedereen anders is. Door onze kleinere pakketten is er voor iedereen iets samen te stellen en betaal je alleen wat je gebruikt.

  6 Lesuren – 50 minuten € 235.00
  10 Lesuren – 50 minuten € 390.00

  Examen pakket – Praktijkexamen B + TTT € 450.00