Onze les methode

Leer meer over de manier van werken en het doen en laten van deze rijschool

De manier van werken bij onze rijschool is bijna uniek te noemen. De grootste kracht is dat er geen standaard les is. De les word aangepast naar de wensen en het type kandidaat. Past doorrijden goed bij je dan gaan we dit natuurlijk niet aanpassen. Wel zorgen we ervoor dat dit veilig gaat. Ben je wat aan de voorzichtige kant? Ook dit is geen probleem. Wij gaan er samen aan werken dat je vlot rijd waar het kan en je de tijd neemt waar het moet.

Ja, ik wil een snel starten!!!

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

De instructie kaart

Wij houden nauwlettend de vorderingen bij. Zo weten de instructeur en de kandidaat hoe ver ze zijn in het leerproces, welke fase ze zitten. Vind je het als ouder ook handig om hiervan op de hoogte te blijven. Dit is mogelijk, je ontvangt de instructiekaart aan het einde van de les netjes in je mail.

Doel van de les

Vaak horen we dat leerlingen vooral niet doelloos rondjes willen rijden, wat helaas nog wel vaak gebeurt. Als er iets is dat wij belangrijk vinden, dan is het hebben van een doel er één van. Daarom bespreken wij dit samen voordat je start, dit kunnen nieuwe doelen zijn of verbeteringen van al geleerde onderwerpen. Het hebben van een doel zorgt ervoor dat jij straks met veel vertrouwen de weg op kan!

Intensive Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Learn More

Fouten maken mag

Van fouten maken leer je, word je sterker en uiteindelijk doordat je sterker wordt geeft het zelfvertrouwen. Wanneer je bij ons gaat beginnen met rijlessen dan kunnen wij je nu alvast vertellen dat het onmogelijk is om foutloos te rijden. Dat hoeft ook niet! Belangrijk is dat je deze fouten herkent, er van leert en vooral doorzet. Bij ons leer je dat jij de gene bent die de fouten kan oplossen. Wij kunnen blijven helpen en ingrijpen maar jij bent de gene die uiteindelijk moet jij zelfstandig de weg op kunnen. Tijdens dit traject zul je fouten maken, wij bespreken dit met je en laten zien dat het anders kan. Vervolgens is het aan jou om dit toe te passen in de volgende lessen.

Last van Faalangst

Helaas hebben veel mensen hier last van. Maar als er ergens geen plaats is om niet zeker van je zaak te zijn dan is het in het huidige verkeer. Faalangst kan hier erge invloed op hebben. Wij zijn hierin gespecialiseerd. De truc is om iemand niet alleen examen klaar te maken maar rij klaar. Dit houd in om verder te groeien dan het CBR niveau. Hierdoor kan je altijd terugvallen naar een lager niveau en is het nog steeds voldoende. Ook leren we hoe je om moet gaan met je faalangst in het verkeer. De oplossing is per persoon verschillend. Wij denken met je mee en helpen je hier graag mee om te gaan.

Prijzen

Een lesuur duurt bij Burggraaf Rijopleidingen 50 minuten. Om een les optimaal te benutten raden wij aan om dubbele lessen te rijden. Dus lessen van 100 minuten. Dan kan een lesonderwerp uitgelegd en goed behandeld worden om het maximale uit een les te halen.

Product Prijs
1 Lesuur ( 50 minuten) € 37.50
Intakeles 100 minuten + Gratis theorie set € 60.00
Theorie set (boek + 10 uur online examen training) € 35.00
iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst examen € 290.00
BNOR examen € 275.00

1 Lesuur ( 50 minuten ) € 37.50

Intakeles 100 minuten + Gratis Theorie set

€ 60.00
Theorie set ( boek + 10 uur online examen training € 35.00

iTheorie € 35.00
Praktijkexamen € 230.00
Tussentijdse toets € 190.00
Faalangst € 290.00
BNOR € 275.00

Uiteraard kunt u ook voor een pakket kiezen. In overleg met uw instructeur kunt u kijken welk pakket het beste bij u past.

Samen kan er dan gekeken worden wat het beste bij u past.

Brons

108900
  • 30 Lesuren
  • Te betalen in 3 termijnen

Zilver

145000
  • 40 Lesuren
  • Te betalen in 4 termijnen

Goud

180000
  • 50 Lesuren
  • Te betalen in 5 termijnen

Platinum

214500
  • 60 Lesuren
  • Te betalen in 6 termijnen